updating station.info file

Discussion in 'General GPS Discussion' started by Maftun, Jan 19, 2023.

  1. Maftun

    Maftun

    Joined:
    Jan 19, 2023
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    when i update station info by input the words sh_upd_stnfo -files *.22o.
    It does not work and the word pops up
    sh_upd_stnfo version 2020/02/05
    Word too long.
     
    Maftun, Jan 19, 2023
    #1
    1. Advertisements

  2. Maftun

    Nuvi-Nebie Moderator

    Joined:
    Aug 16, 2015
    Messages:
    2,003
    Likes Received:
    167
    Location:
    UK
    I think you are more likely to get a response to your post if you give more details of what equipment / software you are using, something to do with Rinex maybe ?
     
    Nuvi-Nebie, Jan 22, 2023 at 10:40 PM
    #2
    1. Advertisements

  3. Maftun

    Maftun

    Joined:
    Jan 19, 2023
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I use Gamit/Globk
     
    Maftun, Jan 24, 2023 at 8:23 AM
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.